+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

H4 izzó

H4 izzók széles választékban

Osram, Philips, Neolux és GE márkájú termékek raktárkészleten. Ismerd meg a teljes kínálatot és rendelj könnyedén online, baráti áron! A házhoz szállítás országszerte megoldott, akár már 500 Ft-tól! Ne habozz már ma vásárolni! Bővebben a H4 izzókról...

Tovább
 

Minden, amit a H4 izzókról tudni érdemes

A két funkciós, vagy más néven bilux autós izzók évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek az autógyártók körében, hiszen komplex megoldást jelentenek a tompított és távolsági fény biztosítására. További előnyt jelent a kedvező ár-érték arány, valamint a kompakt méret. Hogy mire kell figyelni vásárlás során? Olvass tovább, segítünk eligazodni az áruházak és webshopok kínálatában!

A H4 izzók történelme

Ha lenne egy időgépünk, közel 50 évet kéne visszamennünk az időben, hogy kezünkbe vehessük a világ első H4 típusú halogén izzóját. Azt ugyanis 1971-ben dobták piacra Európában, és a maga idejében innovatív megoldásaival igazi világszenzációt jelentett. A halogén „körték” fejlesztése természetesen azóta is folyamatosan zajlik, napjaink kihívásainak megfelelve a korszerű H4 izzók egyre költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak.

A H4 izzók típusai

A legkedveltebb és talán legelterjedtebb típus az emelt fényű és színhőmérsékletű H4 izzó. Ide tartoznak többek között Osram Night Braker Laser termékei is. Hasonlóan népszerű a felhasználók körében az élettartam és fényerősség tekintetében igen optimálisnak tekinthető emelt fényű, ám normál színhőmérsékletű típus, míg a standard H4 izzót jellemzően az autógyárak használják a piacra dobott új modelljeiknél.

Városi közlekedésre az extra hosszú élettartamú darabokat ajánlják a szakemberek, melyek akár 2000 üzemórát is bírnak. Ezen kívül léteznek még Xenon hatású H4 izzók is (pl. Osram Cool Blue termékcsalád), melyek legálisan használhatók a hazai előírások szerint is. Előnyük a stílusos megjelenés és a kontrasztos megvilágítás, élettartamuk azonban igencsak korlátozott (200-250 óra).

 

Mindegy, melyik H4 izzó mellett teszed le voksodat, termékpalettánkon biztosan megtalálod az ideális típust. Rendelj pár kattintással, válaszd házhozszállítási szolgáltatásunkat!

Tovább