+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

H7 izzó

H7 izzók széles választékban

Osram, Philips, Neolux és GE márkájú termékek raktárkészleten. Ismerd meg a teljes kínálatot és rendelj könnyedén online, baráti áron! A házhoz szállítás országszerte megoldott, akár már 500 Ft-tól! Ne habozz már ma vásárolni!

Tovább
 

Amit a H7 izzókról tudni érdemes

Egy laikus szem számára minden izzó egyforma, azonban, ha részletesebben is elmerülsz a témában, a termékek közti különbségek szembeötlőek lesznek. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy világokat választanak el egymástól egyes izzó típusok, nincs ez másképp a H7 izzók esetében sem. A következőkben ezeknek jellemzőivel ismertetnénk meg röviden.

A H1 és H4 izzókat követve a 90-es évek közepén jelentek meg a H7 típusúak, melyek népszerűségüket annak köszönhetik, hogy ezek a legpontosabb világítást adó halogén fényszóróizzók. Ezt az izzócsaládot autók tompított világítására, illetve fényszórókba tervezték.
A nálunk kapható xenon hatású, emelt fényű és különösen hosszú élettartamú izzókhoz árgarancia jár, a neves márkák ismertsége pedig a biztosíték arra, hogy mindig kifogástalan minőségű izzókhoz juss hozzá általunk. Osram, Philips, GE, Neolux, Tungsram – hogy csak a legismertebbeket említsük.

A H7 izzók kifejezetten alkalmasak az emelt fényerő, illetve a normál vagy emelt színhőmérséklet útra való tökéletes vetítésére.


Milyen H7 típusú izzók léteznek?

 • emelt fényű, normál színhőmérsékletű
  Optimális választás, ha az arany középutat keresed a fényáram és élettartam tekintetében. Széles körű felhasználása teszi igazán népszerűvé a terméket.

 

 • emelt fényű, emelt színhőmérsékletű
  A technológia adta minden lehetőség ezekben az izzókban összpontosul. A halogén fényszóróizzók tekintetében kifejezetten erősek. Kellemes semleges fehér fényt adnak.

 

 • xenon hatású
  Az év szárazabb, csapadékmentesebb időszakában használható izzók kontrasztos megvilágítást biztosítanak a közutakra.

 

 • standard, gyári minőségű
  Az ár-érték arányban remekül helytálló izzókat úgynevezett autószerelő izzóknak is szokás nevezni. Olcsók és megbízhatóak – az autógyártók is ezt használják leggyakrabban.

 

 • extra hosszú (longlife) élettartamú
  Ha megelégszel egy szabványos, minimum világítással, viszont azt szeretnéd, hogy lehetőleg minél több ideig tartson, akkor ez lesz a neked való termék.

 

 • off-road, magas színhőmérsékletű
  Hidegebb, kékesebb árnyalata kizárja, hogy közutakon használd ezt a fényforrást, azonban munkagépekhez ideálisak lehetnek.

Hogyan válassz H7 izzót?

Jövőbeli felhasználása és egyéni preferenciáid döntenek majd arról, hogy a H7 izzók közül melyik mellett döntesz. Legyen hosszú élettartamú? Xenon hatású, esetleg emelt fényes? Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket, és máris egyszerűbb lesz a végleges döntés. Egy biztos: törekedj mindig a megbízható minőségre, kerüld az ismeretlen gyártóktól származó, gyanúsan olcsó izzókat. Ha kérdésed van, szívesen segítünk.
Széles termékpalettánk a biztosíték arra, hogy nálunk rátalálsz arra, amit keresel. Rendelj online kényelmesen, és élj a házhoz szállítás remek lehetőségével!

Tovább