+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

Az Osram Night Breaker izzókról

Miért ilyen népszerűek az Osram Night Breaker izzók?

Osram Night Breaker autóizzók

 

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján bátran kijelenthetjük: a hagyományos izzókkal szemben az Osram Night modellek jelentős fölénnyel győzedelmeskednek a fogyasztók körében. Utánajártunk, hogy miért. Lássuk!

6 érv az Osram Night Breaker izzók mellett

  • Modelljeink mindegyike ECE engedéllyel rendelkezik;
  • többfajta fejeléssel, hosszúsággal és átmérővel kaphatók;
  • izzószáluk strapabíró – velük hosszú távra tervezhetsz;
  • fénykúpjuk elnyújtott, ezáltal fényük fehér, kellemes;
  • akár 130%-kal több fényt szórnak az adott útszakaszra;
  • magas élettartammal rendelkeznek, használatuk biztonságos.

Rendelj Osram Night Breakert most, vedd át akár holnap!

Ha neked is számít a magas vezetési komfort, ha teljes biztonságban szeretnél utazni, vásárolj már ma a kínálatból! Termékeinket pár perc alatt beszerezheted 1 év teljes körű garanciával, megfizethető áron!

Kérdésed van a rendelés vagy a házhoz szállítás menetét illetően? Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon, vagy írj nekünk webáruházunkon keresztül! Várjuk mielőbbi megkeresésed!

 

Néhány a legnépszerűbb Osram Night Breaker izzók közül:

Osram Night Breaker – mindig jó választás 

Emberek vagyunk, hajlamosak arra, hogy ugyanazt a hibát többször is elkövessük. Például újra és újra megvesszük autónkba a noname izzókat: beépítjük őket, nem kímélve szemeinket, sem a szembejövőkét a kellemetlen színárnyalatoktól. A világítást illetően azonban nem szabad ilyen és ehhez hasonló kompromisszumokat kötnünk. Fontos ugyanis, hogy a volán mögött ülve mindig biztonságban érezzük magunkat.

 

Mi alapján dönts?

Valakinek az ár-érték arány számít, másnak az, hogy fehér fényű legyen, megint másnak pedig az, hogy prémium izzószálak legyenek benne. Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a felsoroltak mindegyike egyszerre teljesülhet? Az Osram Night Breaker izzók minden közúti előírásnak megfelelnek, egyenletes, irányított fényt biztosítanak – utóbbi akkor fontos igazán, ha sokat vezetsz az őszi-téli hónapokban, esténként vagy éjszaka. Hozzájárulnak a sofőr és a szembejövők kényelmes vezetéséhez is; nem kell attól tartani, hogy majd levillognak az útról.

 

Pozitívum még, hogy az Osram Night Breaker izzókat akár te magad is kicserélheted, méghozzá otthoni körülmények között. Nem kell arra sem időt, sem pénzt pazarolnod, hogy elvidd az autót szerelőhöz. Néhány tanácsot azonban fogadj meg, ha saját kezűleg építenéd be az izzókat. A legfontosabb, hogy mindig párban vásárolj, a másik pedig, hogy egyszerre üzemeld be mindkét oldalon az izzókat abban az esetben is, ha csak az egyikkel vannak gondok.

 

Ha szeretnél még többet tudni az Osram Night Breaker izzók teljesítményéről, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és tedd fel kérdéseidet!

 

 

 

Teljes Osram Night Breaker terméklista