+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

RGB LED szalag

Praktikus LED szalagok kül- és beltéri használatra: egyszerűen felszerelhető, mégis látványos elemek dekorációhoz, pultok, szekrények, tükrök, festmények megvilágításához. Dönts te is az energiatakarékos megoldások mellett!

Tovább

A sokszínű RGB LED szalag

Egy jó minőségű RGB LED szalagban több van, mint amit első villanásra látni vélsz. Egyik előnye, hogy keveset fogyaszt, mégis erős fényforrásként funkcionál. Ennek köszönhetően környezetbarát, ráadásul a pénztárcádat is kíméli az alacsonyabb villanyszámlával. Élettartama elérheti akár a 2 évet is, ami szintén az alacsony energiafogyasztásra (A+) vezethető vissza.

 

Miért jó, ha RGB a LED szalagod?

Az RGB egy mozaikszó, ami a Red-Green-Blue (piros-zöld-kék) színek elnevezéséből ered. Egyes LED szalagok képesek ezekből a színekből körülbelül 16 millió különböző árnyalatú fényt keverni. Bizonyos termékeinkhez távirányító is jár, amellyel kényelmesen be tudod állítani a kívánt világítást. Típustól függően kültéri és beltéri dekorációnak egyaránt használhatod. A kültéri szalagok általában vízállóak is, így nem kell értük aggódnod esős időjárásnál sem. Tökéletes feldobhatod vele egy szoba, lakás, kert, egyéb otthoni felület hangulatát, de egy üzlethelyiséget, vendéglátóhelyet is szebbé varázsolhatsz vele. Manapság az ilyen szalagok adják többek között a gamer pubok jellegzetes hangulatát is. Fényerejükből adódóan elsődleges fényforrásként is használhatod őket.

Érdemes előbb megbizonyosodnod arról, hogy a megfelelő szalagot raktad-e be a kosaradba, valamint arról is, hogy a színváltós vagy a fix színű típust választottad-e ki.

Vásárolj tőlünk RGB LED szalagot, és villanyozd fel az életed!

Tovább