+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

Xenon lámpa

Xenon izzók többféle foglalattal

ECE engedéllyel rendelkező modellek hosszú élettartammal, különböző színhőmérséklettel – találd meg te is a megfelelőt kínálatunkban! Már ma rendelnél? Tedd meg néhány kattintással a barion rendszer segítségével!

Tovább

Azok az oltári xenon izzók!

Az autóizzók közül is a legkiemelkedőbbek a xenon típusúak. Vajon miért  olyan népszerűek a felhasználók körében? Nemcsak a tévében, de a rádióban, sőt akár az utcán is elcsíphetünk olyan félmondatokat a járókelőktől, hogy „..túl lassú volt a reakcióidőm…”, „…nem láttam tisztán…”, stb. A közlekedés egészét tekintve ezek mindennapos problémáknak számítanak. Ha rossz látási viszonyok között kényszerülünk a volán mögé, ha éjszaka vezetünk, nehezebben vesszük észre az úttesten lévő tárgyakat, a bokorból előugró vadakat, vagy éppenséggel a szembe sávban közlekedő járműveket. Ezekre, és az ehhez hasonló problémákra nyújtanak megoldást a közkedvelt xenon izzók.

Ha szeretnénk pontosan felmérni aktuális helyzetünket, a járművek közötti távolságokat, mindenképpen döntsünk a xenon típusú izzók használata, és egyúttal a biztonságos vezetés mellett! A xenon izzók kizárólag gyárilag xenon lámpával szerelt autókba építehetők be. Nagy fényerővel rendelkeznek, és időtállóságukat tekintve sem mondhatók hétköznapinak.Ma is kapható xenon izzó fajták:

  • emelt színhőmérsékletűek: nagyobb teljesítménnyel dolgoznak mint hagyományos társaik, élettartamuk mégis jóval rövidebb.
  • magas színhőmérsékeltűek: akiknek a biztonság és külcsín is számít, azoknak a száraz évszakokban üdvösek lehetnek.
  • extra élettartamúak: a magas és emelt színhőmérsékletű izzók ötvözetei. Jó fényerejük van, nagy teljesítményűek és időtállóak.

Egy jótanács a megfelelő xenon izzó kiválasztásához

Ha te is azt a cél tűzted ki magad elé, hogy kizárólag olyan izzót veszel, ami magas minőségű, és nemcsak városban, de országúti viszonyok között is remekül teljesít, akkor nem kérdés, a xenonra van szükséged. De! Fokozottan ügyelj arra, hogy a kiszemelt modell igazodjon a már meglévő lámpatesthez!

 

Nézz szét kínálatunkban, válassz, majd add le a rendelésed!

Tovább