+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

+36-20/3666-199 | rendeles@ledwelt.hu

5 (1 vélemény)
Osram LEDriving LED DRL 301 PX-5 CL15 nappali menetfény szett
Nincs raktáron

Garantáljuk, hogy nem fognak megbüntetni!Nagyonsok tévhit kering a köztudatban az utólag beépített nappali menetfényekkel (DRL) kapcsolatban, ami nem teljesen alap nélküli, hiszen a piacon rengeteg illegális termék érhető el. A Ledwelt által forgalmazott Osram nappali menetfény szettek minden esetben megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak.

 

Nem feszültségfigyelős típus, így alkalmazhatod Start-stop rendszerű, vagy intelligens akkumulátoros autókhoz is. Az Osram DRL301 CLAMP15 nem tartalmaz DIM funkciót, a helyzetjelző bekapcsolásakor automatikusan teljesen kikapcsol.

A közelmúltban az Európai Unió kötelezővé tette az autógyártóknak az újonnan gyártott autókba automatikusan működő menetfény (DRL) beépítését. 

Nappali menetfénnyel (DRL) történő vezetés véd a balesetek ellen.

Az Osram DRL301 szett bármely autóba beépíthető utólagosan, a szett minden kiegészíttőt tartalmaz amely szükséges a beépítéshez.

Az Osram DRL301 lámpái minden szabványnak megfelelnek és 3 év jótállás vonatkozik rájuk amire valószínüleg nem lesz szükséged.

Amennyiben megfelelően építetted be az Osram DRL301 menetfény akkor automatikusan bekapcsol a gépjármű elindításakor és automatikusan kikapcsol mikor bekapcsolod a tompított fényszórót.

 

A bekötése nagyon egyszerű akár te is megtudod csinálni otthon.

Négyvezetékes vezérlőegység:

  • Piros: akkumulátor pozitív (késes biztosítékot tartalmaz)
  • Fekete: akkumulátor negatív
  • Zöld tiltószál: a helyzetjelző pozitív vezetékére kell kapcsolni a szettben lévő bontásmentes kapoccsal. Ez fogja kikapcsolni az Osram DRL301 menetfény lámpáit ha bekapcsolod a helyzetjelzőt.
  • Narancs indítószál: ezt egy gyújtás pozitív pontra kell kötni pl.: ablakemelő. Ez fogja bekapcsolni a lámpákat indításkor.

Can-Bus kompatibilis: a zöld tiltószálon és a narancs indítószálon olyan minimális a jel,hogy nem befolyásolja a CAN-BUS rendszer működését.

EAN
4052899170766
-26%
25 590 Ft
34 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2017.01.05   Visszavonásig!
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Szállítás

 

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy átvételkor ellenőrizzék a csomag épségét, különös tekintettel led fénycsövek és lámpatestek esetében.

Ha a csomagon átvételkor sérülést, törést tapasztal, vetessen fel a futárral kár jegyzőkönyvet!